Sandarhallen – Sandefjord

Bygget hall til 60 millioner kroner: Nå er Sandarhallen offisielt åpnet

KORPSMUSIKK: Framnes Musikkorps var blant aktørene som bidro under lørdagens offisielle åpning av Sandarhallen. Foto: Linda Hansen

Halvannen måned etter at den ble tatt i bruk, var det klart for offisiell åpning av Kariåsens nye storstue; Sandarhallen.

 

Sandarhallen har riktignok vært i bruk siden mandag 29. januar. Men den offisielle åpningen var først nå i helgen. Rettere sagt lørdag.

Og da slo Sandar IL på stortromma, som seg hør og bør når man bygger en flerbrukshall til rundt 60 millioner kroner. Klubben på Vesterøya hadde først et eget program på dagtid, før det var duket for en skikkelig festaften på kvelden.

Taler, show og gaver

Sandefjords Blad tok turen innom hallen under arrangementet lørdag formiddag. Da var det full rulle i hallen, og mange hadde møtt opp for å overvære arrangementet.

De fikk med seg en lang rekke taler og videoframvisninger, Skype-intervju med Bjarte Myrhol, show fra Sandar Budosenter (en undergruppe i Sandar IL), korpsmusikk i regi av Framnes Musikkorps, snorklippingen til ordfører Bjørn Ole Gleditsch og showkamp mellom Sandar og SF.

Snorklipper: Ordfører Bjørn Ole Gleditsch, her flankert av Rune Huseby (t.v.) og Helge Krossøy, fikk æren av å klippe den røde snoren i Sandarhallen og åpne hallen offisielt. Foto: Linda Hansen

Det vanket også flere gaver til klubben, deriblant to doble vaffeljern. Dermed ligger det i kortene hva som kommer til å ligge i lufta rundt hallen i tida framover.