Kampanje       Nyheter       Prosjekter      Om Mso sport       Kontakt

MSO Sport & Invest AS

MSO Sport & Invest AS er et selskap som i samarbeid med entreprenørselskaper   har utviklet en del «nye typer» isolerte sports haller til forskjellige idretter. Firmaet ble etablert sommeren 2014.

MSO er «salgsleddet» for enkelte entreprenører , som “presenterer/selger” inn prosjektene til klubber og foreninger. I tillegg leverer vi også alt av inventar/sportsutstyr til de forskjellige hallene.

Fra oppstarten med bygging av den første fotballhallen i 2012 (Bank hallen  Melhus) og Abrahallen til RBK(Rosenborg Ballklubb) 2013 har sortimentet vokst betraktelig.

Når det gjelder fotballhaller bygger vi alle størrelser fra 7er-9er og 11 haller.

 

Andre typer haller:

Vi har også i samarbeid med anleggs komiteen til Norges Håndballforbund og Norges Gym & Turn forbund utviklet flere alternativer og størrelser på ulike hall typer. Eksempelvis Oslo Turn forenings nye storstue på Hasle i Oslo, og Fana Arena i Bergen som er en elite flerbrukshall som benyttes av både breddeidretten, og Fana ILs damelag, som spiller i Eliteserien i Håndball.

Andre type haller som bygges er kombinasjons haller der flere idretter er under samme tak.

Her kan nevnes Vind IL på Gjøvik som skal bygge både fotballhall og flerbrukshall.

Vi har også bygd ride haller, klatre haller, kampsport haller, tennishaller, bordtennishaller. Nå er vi i oppstartfasen med flere typer ishaller, og en standard friidretts hall som har byggestart i begynnelsen av 2019.

Norges største idrettsanlegg:

Arena Nord, Myrdal i Bergen – Over 20.000 m2 med idrettsbygg.

Dette bygget inneholder 2 flerbrukshaller, turnhall, klatre hall, ishockey hall og curling hall.

I tillegg bygges et 3 etasjes servicebygg i tilslutning av hallene. Bygget inneholder 20 garderober, flere møterom, 5 squashbaner, styrketreningsrom og flere kafeteriaer.

I tillegg skal det også bygges ny fotballstadion for toppfotball på utsiden av bygget til Åsane Fotball.

Hele anlegget ble  overlevert våren/sommer 2021.

Hallene leveres komplett fra fundament/ringmur til nøkkelen i døra.
Med entreprenørens  egen produksjonslinje, egen stål fabrikk, egen betongproduksjon, eget elektro firma etc. gjør det at sluttproduktet «kutter flere ledd», dette medfører at våre haller treffer kundens kjøpekraft.

Sammen med kunden tilpasser vi hallen etter kundens eget ønske og behov.

Disse hallene utløser spillemidler fra Kulturdepartementet/Norsk Tipping, opptil 1/3 del av total kostnad.

Inventar & Utstyr til hallene:

I tillegg leverer vi også alt av inventar i hallene. Eksempelvis kunst gress, alle typer sports gulv til de forskjellige idrettsgrener, tribuner i alle varianter, skillevegger, ballfangernett, resultattavler, turnapparater, garderobe løsninger, løsmaterialer som f.eks. alle typer mål for basket, håndball, innebandy, matter-tjukkas matter, baller til alle typer ballspill.

Sportsklær:

MSO Sport & Invest AS har også agenturet for det norske markedet for italienske firmaet GIVOVA. De produserer treningsklær og drakter av høy kvalitet. Dette kan tilbys til de forskjellige klubber med egne klubb avtaler i hele Norge.

Styrketrenings apparater:

I tillegg til disse produktene har vi inngått avtaler med en utstyrsleverandør som leverer utstyr til treningsstudio/sentre mm. Eksempelvis utstyr for kondisjon, tredemøller, elipse – maskiner, magnet sykler, spinning sykler, romaskiner. For styrke nevnes magasin apparater, stativer og benker. Frivekter, frivekts apparater, cross cage , cross fit, multiapparater, slynger mm. I tillegg til å levere disse produktene, tilbyr vår leverandør riktig utstyrs miks av de forskjellige produkter, plassering, 3D tegninger, finansiering og driftskonsepter. De har også landsdekkende service på utstyret.

Aktivitets parker & Nærmiljøanlegg:

Vi leverer også treningsapparater – utstyr for utendørs bruk i parker og fri områder etc. Denne trenden er på full fart inn i Norge. I tillegg til dette har vi avtale med en produsent av aktivitets utstyr på lekeplasser-skoler og barnehager, Her nevnes utstyr som gynger, karuseller, klatrevegger, skatebaner for å nevne noen av de forskjellige produkter.

Stadionanlegg & Arenaer:

Vi leverer også komplett utstyr til stadionanlegg.

Eksempelvis kunst gress, PAD, forskjellige typer innfyll, samt under varme, vanningsanlegg, tribuner, lysanlegg, lydanlegg, LED skjermer, børster og slodd for rengjøring av kunst gress baner, gjerder og ballfangernett, kjøretøy for vedlikehold.

Fotballutstyr:

Vi leverer også det meste av utstyr til fotball. Her nevnes alle type fotballer, kjegler, treningsapparater som hekker, hatter, frispark dummies, fotballmål og nett i alle varianter, flere typer innbytterbenker til både spiller og dommere, resultattavler mm.

Vannparker & Basseng:

Vi tilbyr det meste innen vannsklier, leker for vannsport mm.

Disse apparatene passer til badestrender-hotellbassenger-innsjøer-campingplasser-kommunale og private svømmebassenger for å nevne noe.
Kunden kan selv «komponere» sin egen vannpark med ønsket apparater & utstyr.

Nesten alle av dem er sertifiserte i samsvar med EN ISO25649 sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Friidretts – utstyr :

Vi kan tilby alt av utstyr til friidretts anlegg. dette gjelder utstyr inne i spesial haller for friidrett og til utendørsanlegg.

Nevner – Diskos – Hekker – Høydehopp – Kastbur – Kulestøt – Lengde & Tresteg – Slegge – Spyd – Stavhopp – Scoreboards & Måleutstyr  -Hekker & Startblokker , alt som kreves til bane utstyr som diskos/kuleringer , lengdegroper , transportvogner for utstyr , sitterbenker mm.

IAAF – Godkjent utstyr :

I samarbeid med en av verdens ledende leverandører av friidretts utstyr, tilbys  kvalitetsprodukter til et bredt spekter.

 

Vi kan levere det meste som har med fysisk aktivitet å gjøre.

Del:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp