MSO Sport

I startfasen var MSO «salgsleddet» for en av Norges største entreprenører, som “solgte inn” idrettsbygg/sports haller  til klubber og foreninger rundt det ganske land.. I tillegg leverer vi også alt av inventar/sportsutstyr til de forskjellige hallene.

Fra oppstarten med bygging av den første fotballhallen (Bank hallen Melhus) og Abrahallen til RBK (Rosenborg Ballklubb)  har sortimentet vokst betraktelig.

Totalt har vi «solgt inn» over 50 sports haller i Norge .

 Andre typer haller

I samarbeid med anleggs komiteen til Norges Håndballforbund og Norges Gym & Turn forbund har  MSO utviklet flere alternativer og størrelser på ulike hall typer. Eksempelvis Oslo Turn forenings nye storstue på Hasle i Oslo, og Fana Arena i Bergen som er en elite flerbrukshall som benyttes av både breddeidretten, og Fana ILs damelag, som spiller i Eliteserien i Håndball.

Andre type haller «Kombi – haller» der flere idretter er under samme tak.

Her kan nevnes Vind IL på Gjøvik som inneholder både fotballhall og flerbrukshall.

Vi har også bygd ride haller, klatre haller, kampsport haller, tennishaller, bordtennishaller.

Norges største idrettsanlegg: Arena Nord/Åsane Arena

Arena Nord, Myrdal i Bergen – Over 20.000 m2 med idrettsbygg.

Dette bygget inneholder 2 flerbrukshaller, turnhall, klatre hall, ishockey hall og curling hall.

I tillegg et 3 etasjes servicebygg i tilslutning av hallene. Bygget inneholder 20 garderober, flere møterom, 5 squash-baner, styrketreningsrom og flere kafeteriaer.

I tillegg ny fotball stadion for toppfotball på utsiden av bygget til Åsane Fotball.

Hele anlegget ble overlevert våren/sommer 2021.

Hallene leveres komplett fra fundament/ringmur til nøkkelen i døra.
Med entreprenørens egen produksjonslinje, egen stål fabrikk, egen betongproduksjon, eget elektro firma etc. gjør det at sluttproduktet «kutter flere ledd», dette medfører at våre haller treffer kundens kjøpekraft.

Sammen med kunden tilpasser vi hallen etter kundens eget ønske og behov.

Inventar & Utstyr til hallene

I tillegg leverer MSO Sport også alt av inventar i idrettsbygg/sports haller. Eksempelvis kunst gress, alle typer sports gulv til de forskjellige idrettsgrener, tribuner i alle varianter, skillevegger, ballfangernett, resultattavler, turnapparater, garderobe løsninger, løsmaterialer som f.eks. alle typer mål for basket, håndball, innebandy, matter-tjukkas matter, baller til alle typer ballspill.

Aktivitets parker & Nærmiljøanlegg

Vi leverer også treningsapparater – utstyr for utendørs bruk i parker og fri områder etc. Denne trenden er på full fart inn i Norge. I tillegg leverer vi aktivitets utstyr på lekeplasser-skoler og barnehager, Her nevnes utstyr som gynger, karuseller, trampoliner, klatrevegger, skate baner for å nevne noen av de forskjellige produkter.

Park-møbler & Skulpturer

Vi kan tilby det meste av utendørs dekorasjoner til hager, offentlige steder og parker. Vi kan tilby håndlagede figurer og dekorasjoner i bronze, rustfritt stål og i marmor.

Fotballutstyr: Tribuner-Innbytterbenker-Resultattavler mm

Vi leverer også det meste av utstyr til fotball. Her nevnes alle type fotballer, kjegler, treningsapparater som hekker, hatter, frispark dummies, fotballmål og nett i alle varianter, flere typer innbytterbenker til både spiller og dommere, resultattavler mm.

Vannparker & Basseng

Vi tilbyr det meste innen vannsklier, leker for vannsport mm. Disse apparatene passer til badestrender-hotellbassenger-innsjøer-campingplasser-kommunale og private svømmebassenger for å nevne noe.
Kunden kan selv «komponere» sin egen vannpark med ønsket apparater & utstyr.

Nesten alle av dem er sertifiserte i samsvar med EN ISO25649 sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Minigolf-anlegg

Vårt firma tilbyr design og installasjon av kvalitetsminigolfbaner og fairways som er tilgjengelige i forskjellige konfigurasjoner.

Vi tilbyr modulære minigolf baner av skandinavisk type, små minigolf baner, LOGO golf, OFFICE golf og utskiftbare modulære minigolf fairways. Vi produserer minigolf banene i  treramme, stål ramme og aluminiums ramme etter kundens eget ønske.

Vår nye produksjon i minigolf markedet!
* WMF standard profesjonelle minigolf baner;
* Office minigolf;
* Liten minigolf bane;
* Utskiftbare modulære minigolf fairways og baner.

Vi er på konstant jakt etter bedre løsninger når vi designer og produserer minigolf banene våre, og streber alltid etter å implementere produksjonen vår.

Her finner dere oversikt over forskjellige type minigolf baner.
Vi kan tilby 9-12-18 hulls baner.
Vi kan tilby fra den enkle banen for campingplasser, til profesjonelle baner som er godkjent av WMF – World Mini Golf Sport Federation.
Bredde på fairways :
Standard baner 70 cm
Profesjonelle baner 100cm
Små baner 60 cm

Nye produkter fra 2020

Glamping – Polykarbonat domer/iglo

Flott alternativ overnatting til din camping plass og private hager og hjem.

Glamping eller «glamorøs camping» er en av de store nye trendene på overnattings fronten.
Glamping eller «glamorøs camping» er en av de heteste trendene innen overnatting verden over. MEN ikke bare det. En glassdome har mange andre bruksområder. Hva med et ekstra gjesterom eller en lun privat glass iglo i hagen eller på hytta? Skap en unik atmosfære i din Restaurant eller SPA avdeling.
For deg som jobber med utstillinger/messer, kurs, kontorlandskap m.m, utfordrer DreamDomes deg til å tenke spennende nytt og kreativt.
Se alle våre modeller & priser på https://dreamdomes.no

Glass domene er produsert av en spesiell type 5mm form presset buede polykarbonat plater med aluminiumsprofiler. Uknuselig 250 ganger sterkere enn vanlig glass

Nye produkter fra 2023

Egen stålproduksjon – Egen fabrikk.

Vi tilbyr byggesektoren med arkitektur og design tjenester av høyeste kvalitet, Metall konstruksjoner for bygg og industri (design, skjæring, sveising, sandblåsing, maling), Lineære armerte betongkonstruksjoner (søyler, bjelker, sokkel plater, fundament blokker, etc. ), Tekniske systemer ( produksjon av modulløsninger for strøm, automasjons tavler, tekniske lokaler, automatisering av VVS-anlegg, ventilasjons kamre, tekniske lokaler og andre innretninger og oppstarts-/justerings arbeider, energi vurdering av bygg, grønne energiløsninger.

Del:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp