Frøya Storhall

Fotballbarn fra både Frøya og Hitra fikk hjelpe til da Inge Andersen, generalsekretær i Norges Idrettsforbund, åpnet Frøya Storhall på lørdag.

Fra morgenen av hadde tiåringene til Frøya, Nabeita, Hitra og Astor fått spille kamper på den nye kunstgressbanen, og etterpå så var de storfornøyde med å få være en del av åpningsseremonien.

– Et skoleeksempel på godt samarbeid

Det er mange øyværinger som har gledet seg til denne store dagen. Og det var tydelig at ryktet om storhallen også har spredt seg utenfor øyregionens grenser.

For på åpningsdagen så var representanter fra fylkeskommunen, fotballkretsen, Norges idrettsforbund, Rosenborg Ballklubb og Trondheims-Ørn på plass for å gratulere både kommune, idrett og næringsliv med det nye idrettsanlegget.

Og det var ingen ringere enn generalsekretær Inge Andersen som fikk klippe den offisielle snora som de unge fotballspillerne holdt opp.

– Realiseringen av disse anleggene er et skoleeksempel på samarbeid mellom idrett, kommune, spillemidler og næringsliv. Her ser man hvilke positive krefter som utløses når engasjerte miljøer finner hverandre og jobber mot et felles mål. Det er helt utrolig, sa Andersen, og gratulerte på vegne av idrettsforbundet.

– Storhallen symboliserer godt samhold og godt samarbeid. Nå håper vi at det fortsetter etter at hallen er åpnet, sa han.

Fakta om « storhallen» :

Fotballhall på 120 X 80 m ,med spilleflate på 105X68 m + sikkerhetssoner.

Klatrehall bygget på utsiden av hallen på 15X10 m.

Servicebygg / garderobebygg i to etg på ca 800 m2 totalt, som inneholder garderober, kjøkken/kafeteria, møterom, styrketreningsrom mm.