Del siden:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Trenings sett for funksjonshemmede utendørs

kr109,000.00 eks. Mva

Utegym for funksjonshemmede

ET SETT MED ENHETER FOR FUNKSJONSHEMMEDE

Enheter for funksjonshemmede i utendørs treningssentre utfyller utstyrsutvalget som oftest velges av kjøpere. De kan brukes ikke bare av funksjonshemmede og personer som trener i rullestol, men de er også funksjonelle for enhver amatør av friluftsliv.

 

Vi tilbyr deg noen eksemplariske sett med enheter. Hver av dem ble opprettet med behovene til spesifikke brukergrupper i tankene. I tillegg vil vi gjerne gi deg råd om hvordan du kan utstyre ditt utendørs treningsstudio i enhver konfigurasjon.

 

Det foreslåtte settet inkluderer følgende enheter:

1. Parallelle stenger for personer med nedsatt funksjonsevne
2. Vertikal stige for personer i rullestol og stående
3. Tai Chi-styre i to høyder for personer i rullestol og stående
4. Rekkverk for pull-ups i to høyder
5. Dobbeltsidige hjul for trening av armer i to høyder for personer i rullestol og stående
6. Lat pull og benkpress med rekkverk for personer med nedsatt funksjonsevne

Settet kan fritt modifiseres og tilpasses dine behov.

 

Prisen på treningssenter for funksjonshemmede kan inkludere transport og montering. Spør nå etter gjeldende prisliste til vår forhandler. Ta kontakt nederst på siden.

 

Enhetene vi tilbyr er solide, pålitelige, motstandsdyktige mot skader og passer perfekt til våre værforhold. De passer perfekt inn i utviklingen av offentlige rom, f.eks. parker, skoler, barnehager, lekeplasser, strender og boligfelt.

 

Enhetene vi tilbyr er solide, pålitelige, motstandsdyktige mot skader og passer perfekt til våre værforhold. De passer perfekt inn i utviklingen av offentlige rom, for eksempel parker, skoler, barnehager, idrettsbaner, strender og boligfelt.