Del siden:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

9-i-1 minigolfkonsept

kr29,700.00 eks. Mva

Sammen med våre kolleger fra Danmark har vi utviklet et 9-i-1 minigolf konsept. Denne minigolf banen er perfekt for små områder, kontorer, byråer, butikker, private gårdsplasser og terrasser eller andre steder hvor folk kommer for å ha det hyggelig. Dette minigolf settet kan også brukes i arrangementer og fester i nærheten av badehuset eller andre feriesteder. 9-i-1 minigolf består av 1 fairway med 9 hull. Hullene er arrangert på en måte som gjør at hvert hull har forskjellige minigolf elementer: en bakke, trampoline, hindring, sving eller en rett bane.

9-i-1 minigolf er konstruert av lette og enkle å koble til og demontere moduler. Fairwayen er kompakt og kan lagres på standard EURO-pall (1,2*0,8 m). 9-i-1 minigolf består av 6 moduler (en modul er 1,2 m lang og 0,8 m bred) koblet sammen med hurtigkoblinger. Total lengde på farleden er ca. 4,8 meter, det smaleste stedet – 0,8 m og det bredeste stedet – 3,2 meter.

For produksjon bruker vi kun materialer av høy kvalitet: impregnert tørket tre, vanntett kryssfiner, PVC Astroturf/kunstgress  eller filt- og aluminiumsprofiler for etterbehandling. Dette sikrer lang levetid og et godt utseende på fairwayene.

Prisen for 9-i-1 minigolf med vanlig pall for lagring – Kr 29.700 .-
Prisen for 9-i-1 minigolf med spesialpall for lagring og lek Kr 32.500.-

Priser er kalkulert ut fra 1 Euro = Kr 10,-

Prisene er uten mva og frakt.

9-i-1 minigolfsett består av: 6 enheter/msegment, 1 palle, 2 minigolfkøller (puttere) og 2 minigolfballer og paller.

Total vekt mellom 150-200 kg.

Hvert segment veier opp til 30 kg.