Referanser

Klubbportalen samarbeider med idrettsklubber på alle nivåer, men på disse sidene presenterer vi de mest profilerte klubbene vi samarbeider med akkurat nå. Klubbportalen er stolt sponsor av følgende klubber:

 

1

LILLESTRØM – SPORTSKLUBB

LSK spiller som kjent i Tippeligaen og Klubbportalen er stolt utstyrsponsor til klubben. LSK er en bauta innen norsk toppfotball og er et av de lagene som har spilt lengst i Tippeligaen uten nedrykk. Partene samarbeider også vedrørende butikk og utvikling av denne.
Se klubbens nettside

 

2

HØNEFOSS – BALLKLUBB

HBK er Ringerikes stolthet og holder til på flotte AKA Arena. HBK vipper mellom spill i Tippeligaen og Adeccoligaen, og driver en klubb på toppnivå. HBK er en spennende klubb med mange jern i ilden og Klubbportalen ser mange muligheter gjennom samarbeidet.
Se klubbens nettside

 

3

FOLLO – HÅNDBALLKLUBB

FHK herrer spiller i Postenligaen og er en klubb som langsiktig jobber mot toppen. Klubben ble nr. 2 i Cupfinalen 2010 og viser muskler tross for kort fartstid i toppserien. FHK er Klubbportalens spydspiss innen håndball og det samarbeides rundt flere aktiviteter i regionen.
Se klubbens nettside

 

4

NOTODDEN – FOTBALLKLUBB

NFK er en toppklubb som satser, men som de siste sesongene har fått en ganske betydelig bredde etter hvert. Klubben har målsetting om fast spill i Adecco, men vipper mellom Adecco og 2. divisjon. Arrangerer Legea Elitecup og er en viktig klubb for området.
Se klubbens nettside

 

5

FOLLO – FOTBALLKLUBB

FFK er hovedsatsningen innen fotball i Follo-området. Klubben samarbeider tett med nærliggende bredde-klubber mht. rekruttering og har stor suksess med dette arbeidet. FFK vipper mellom spill i Adeccoliga og 2. divisjon, og ble den store cup-askeladden da klubben tok seg til cupfinale i 2010.
Se klubbens nettside

 

6

FRAM – LARVIK – FOTBALL

FF har en stolt historikk som landets eldste fotballklubb. I moderne tid har klubben har spilt i 2. divisjon siden 2009-sesongen og samarbeider tett med nærliggende breddeklubber samt fotball-linjen på Thor Heyerdahl VGS for å skape fremtidens spillere, som kan ta Larvik-fotballen til nye høyder.
Se klubbens nettside

 

7

NESODDEN – IF – FOTBALL

NIF er klubben der det meste skjer innen fotball på Nesodden. Klubben vipper mellom spill i 2. og 3. divisjon. NIF jobber godt med rekruttering fra egen klubb og har bygget et topplag mye basert på egenutviklede spillere. Samarbeidet med klubben gir Klubbportalen en unik profilering på Nesodden.