Fakta om PRECISION

Merkenavnet PRECISION TRAINING ble etablert i 2005 av selskapet Reydon Sports Plc.

Reydon Sports har lang erfaring med sportsutstyr og PRECISION har på kort tid blitt Storbritannias “number one choice” for spesialisert sportsartikler på treningsfeltet og med bekledning – fra eliteutøvere til aldersbestemte lag. Men PRECISION hviler ikke på sine laubær og jobber stadig med å forbedre nåværende utstyrskolleksjon samt utvide produktporteføljen for å kunne betjene klubben og utøveren sine behov.

PRECISION som merkenavn har sett en betydelig vekst innenfor Precision GoalkeepingPrecision RunningPrecision Medical og Precision Boxing – hvor alle disse portføljene har sin egen identitet som følge av deres unike posisjon i markedet.

Precision Goalkeeping er den raskest voksende GK-merkevare i markedet (England) og i løpet av det siste året alene har keeperhansken prydet UEFA European Championships in Poland and Ukraine, reddet mål i UEFA Champions League og holdt nullen i den øverste divisjonen i den engelske, irske, skotske og walisiske Premier Leagues.

Leicester City stjernen Kasper Schmeichel fører an i den stadig økende Precision Goalkeeping stallen som også inkluderer Brian Jensen, Keiren Westwood, Andrew Lonergan, Trevor Carson and Robert Olejnik. PRECISION har jobbet tett sammen med Kasper for å designe “Schmeichology – Science of Goalkeeping” porteføljen, som allerede har blitt en bestselger i butikkene med introduksjonen av 2013 the Schmeichology 3 range. Men enda viktigere er det at hansken har blitt brukt av keepere på breddelag rundt om i verden, alle stolte ambassadører i deres eget fotballområde.

PRECISION ble utviklet for å gi sportsutøvere – menn, kvinner og barn – i alle former og størrelser, tilgang til profesjonelle produkter av høy kvalitet og denne tankegangen er ikke forandret. Breddeklubber får nå muligheten til å trene som de profesjonelle og produktene fortsetter å strekke disse grensene takket være research og utvikling som gjøres i samarbeid med PRECISION sine profesjonelle partnere innen sport.

Siste året har PRECISION signert partneravtaler om å være den offisielle leverandøren av treningsutstyr og treningstilbehør til The Irish Football Association og The Football Association of Wales. Disse partnerne fortsetter å styrke sine posisjoner og PRECISION kan vise til fire nasjonale mestere – Nottinghamshire CCC, Leicester Ladies HC, Glasgow Ladies FC og the Mersey Tigers Basketball Team – alle vinnere av sine respektive serier.

Hovedpartner til Precision, har vært en 3-årig avtale med The Football League som omfatter alle klubber fra så langt unna som Plymouth til Carlisle. Men PRECISION sin satsning mot “UK-football” markedet stopper ikke der – PRECISION er også den offisielle leverandøren av spesialiserte treningartikler & treningstilbehør til Premier League klubben Aston Villa.

PRECISION er en “one stop shop” med kvalitetsvarer for å nå alle dine behov av treningsartikler til konkurransedyktige priser!
Just add blood, sweat and tears!