MSO Sport & Invest AS er et selskap som i samarbeid med Hugaas Entreprenør har utviklet en del «nye typer» isolerte sportshaller til forskjellige idretter.
Disse hallene utløser spillemidler.
Fra oppstarten med bygging av fotballhaller fra den minste størrelse på 70X50m, til den største på hele 130X100m, godkjent størrelse for Europacupspill.
Har også utviklet flerbrukshaller i forskjellige størrelser, nevnes standard flerbrukshall med en spilleflate, flerbrukshall med to og tre spilleflater, til elitehall for 2000-3500-5000-8000 sitteplasser. Dette i samarbeid med Norges Håndballforbund.
Vi har også utviklet tre forskjellige Basishaller i samarbeid med Norges Gym & Turnforbund. I tillegg kan vi presentere forskjellige typer ishaller som curlinghall- 2-4-6 baner, treningshall hockey, Elitehall for hockey, Skøytehall på hele 190X80m for lengdeløp, Ridehaller , Tennis, Velodrom, også kombihaller, hvor for eksempel flere idrettsgrener samles under samme tak. Vi har også utviklet en multisportshall som inneholder idretter som fotball, håndball, turn, friidrett, squash, klatring, golf mm.(Den komplette multisportshall).
Sammen med kunden tilpasser vi hallen etter kundens eget ønske
I tillegg leverer vi også all inventar i hallene. Nevnes kunstgress, alle typer gulv til de forskjellige idrettsgrener, tribuner i alle varianter, resultattavler, turnapparater, løsmaterialer som alle typer mål, matter-tjukkasmatter for å nevne noen.
Hallene leveres fra fundament/ringmur til nøkkelen i døra.
Med Hugaas Konsernets egen produksjonslinje, egen stålfabrikk, egen betongproduksjon, eget elektrofirma etc, gjør at sluttproduktet «kutter flere ledd», traider ingen tjenester, medfører at våre haller treffer kundens kjøpekraft.

Vi har også agenturet med verdens største kunstgressprodusent for det Norske marked. Det er flere typer kunstgress å velge mellom, alt fra fotball, golf, tennis, multi-sport , rugby, til kunstgress for fritid og hus og hageområder, terrasser mm..

MSO Sport & Invest AS har også avtale med Klubbportalen, hvor sportsmerker som Legea og Precision er kjente treningsklær og drakter av høy kvalitet. Dette kan tilbys til de forskjellige klubber med egne klubbavtaler rundt det ganske land.

I tillegg til disse produktene har vi inngått avtaler med utstyrsleverandører som leverer utstyr til treningsstudio mm. Her nevnes utstyr for kondisjon som tredemøller, elipse- maskiner, magnetsykler, spinning sykler, romaskiner og stakemaskiner. For styrke nevnes magasinapparater, stativer og benker, frivekter, frivektsapparater, crosscage , crossfit, multiapparater, slynger mm. I tillegg til å levere disse produktene, tilbyr vår leverandør riktig utstyrsmiks av de forskjellige produkter, plassering, 3D tegninger, finansiering og driftskonsepter. De har også landsdekkende service på utstyret.

Vi leverer også fitnessutstyr/parkour utstyr for utendørs bruk i parker-fri områder etc. Denne trenden er på full fart inn til Norge .I tillegg til dette har vi avtaler med forskjellige produsenter av aktivitetsutstyr på lekeplasser-skoler og barnehager, Her nevnes utstyr som gynger, karuseller, klatrevegger, skatebaner for å nevne noen av de forskjellige produkter.

Vi kan levere det meste som har med fysisk aktivitet å gjøre.

Ta kontakt for mere info vedr våre produkter.