Utstyrsavtale

Klubbportalen tilbyr utstyrsavtaler til idrettsklubber med hovedfokus på fotball og andre ballidretter. Som eksklusiv importør av merkevarene LEGEA og PRECISION kan vi levere relevant utstyr innen bekledning, keeperutstyr, baller, arena- og baneutstyr samt sportsmedisinsk i forhold til klubbens behov.

Klubbportalen går nye veier for å kunne levere en bedre tjeneste til klubber og lag, og ønsker å være så fleksibel som mulig i forhold til å skreddersy klubbavtaler med både mulighet for spesialproduksjon, fristilling av områder hvor spillerne ofte har egne preferanser (f. eks. sko) og med tilpasning av inntektsgivende aktiviteter for klubben.

 

RAMMEAVTALE

Det avtales en ramme som klubben kan ta ut for i gratis utstyr og en ramme klubben kjøper utstyr for (kjøpsramme/merchandise). Deltar klubben på et høyt nivå, øker rammen tilsvarende for uttak av gratis utstyr. For breddeklubber med en større medlemsmasse, vil det også lønne seg å inngå en rammeavtale.

Dette er forhold som vurderes i hvert enkelt tilfelle gjennom forhandlinger, med fokus på klubbens utstyrsbehov i forhold til økonomi. Klubbens ramme for uttak av utstyr er basert på den til alle tider veiledende prisliste.

 

RABATTAVTALE

For mindre klubber og lag som ikke ønsker å forplikte seg til en fast uttaksramme, tilbyr Klubbportalen en avtale hvor klubb / lag kan få en fast rabatt å forholde seg til ved innkjøp av utstyr.

Dette gir klubb / lag en fleksibilitet i tilfeller hvor behov og økonomi svinger fra sesong til sesong. En gunstig rabatt gis, fordi klubb / lag binder seg til å gjøre sine innkjøp gjennom Klubbportalen.

Avtalen tilbys med en rabattstruktur og rabatten er basert på den til alle tider veiledende prisliste.

 

A V T A L E F O R D E L E R

Pris & rabatt
Klubbportalen bestreber seg på å kunne løse klubben utstyrsbehov til best mulige vilkår. Gjennom våre avtaler er målet at klubbens utstyrsbudsjett skal gi mer utstyr, eller at klubben mottar sitt ønskede utstyrsbehov og samtidig kan spare inn på utstyrsbudsjettet. Dette med utgangspunkt i bedre rammer, bedre rabatter og bedre priser.

Fleksibilitet
Klubben og utøvernes behov er viktig for Klubbportalen, og vi ønsker å være så fleksible som mulig i våre klubbavtaler. Derfor prøver vi så langt det lar seg gjøre å tilpasse oss klubben behov via spesielle produksjoner samt at vi fristiller utøver-sensitive produkter som for eksempel sko.

Mer utstyr
I samarbeid med klubben tilbyr Klubbportalen meget gunstige medlemspakker. Pakkeløsningene kan tilpasses og gjerne deles inn i forhold til størrelser/behov – som startpakkenjuniorpakken ogseniorpakken.

Seniorpakken kan f. eks. inneholde treningsdress, overtrekksdress, treningsdrakt (trøye + shorts), strømper, windbreaker, vinterjakke, lue og stor bag til svært gunstig pakkepris.

 

Ta kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud på klubbavtale!

 

Profileringsutstyr

klubbeffekter

Vi samarbeider med tett med leverandør vedrørende spesialproduksjon av spesifikt supporterutstyr, samt at vi kan tilby et bredt utvalg av profileringsutstyr/firmagaver, og kan via vår partner bidra med en betydelig kompetanse når det gjelder denne type aktiviteter.

Supporterutstyr som spesialproduseres krever volumbestillinger og hver enkelt produksjon vi leverer er på bestilling. Dette betyr at vi ikke ligger inne med supporterutstyr på lager – og tilbyr først og fremst produksjon av supporterutstyr til våre eksisterende klubbpartnere.

Ved å gjøre bruk av profileringsutstyr bygger klubben en profil både internt og utad, samtidig som det skapes inntektsgivende aktiviteter!

Supporterskjerf
Mest brukte supporterskjerf er dobbeltsidig acrylskjerf med innstrikket logo (supportermodell). I tillegg leveres dobbeltsidige acrylskjerf med brodert logo i endene. Vi kan også levere vevede enkeltsidige acryl-skjerf, og i spesielle tilfeller produsere trykkede silke- og satinskjerf. Alle skjerfene kan leveres i valgfrie pantone farger. Produktene kan leveres med egen etikett/label.

Supporterflagg
Vevede polyesterflagg. Gjennomtrykket logo som sees fra begge sider. Størrelser og farger leveres etter kundens spesifikasjoner. Mest brukte strørrelser er 70 x 60 cm og 1,0 x 1,15 m.

Diverse profileringsutstyr
Vi kan tilby rettede aktiviteter innen profileringsutstyr. Det kan være å sy sammen pakkeløsninger for internt salg eller for eksempel inntektgivende aktiviteter klubben ønsker mot egne sponsorer og samarbeidspartnere. Har klubben ideer til aktiviteter, så skal vi gjøre vårt ytterste for å levere det supporterutstyret din klubb har behov for.

For mer informasjon, forespørsler, pristilbud og leveranse – ta kontakt!