Nytt hallprosjekt på Gjøvik

Her kommer nytt hallprosjekt på Gjøvik. GOBB Arena som Vind IL står som eier av. Vi har jobbet i flere år sammen med Vind IL for å finne den optimale «kombihallen», hvor flere idretter samles under samme tak. Her kommer en fotballhall(9er størrelse),pluss en flerbrukshall/håndballhall med spilleflate på 25 X 45 m. Itillegg til dette har vi plassert et servicebygg/garderobebygg mellom hallene. I andre etg av dette bygget kommer et treningssenter.I fotballhallen er det i tillegg løpebane med tartandekke rundt hele kunstgress arealet med bl.a lengdegropa. Vi har også fått plass til en klatrevegg. Grunnarbeidet startet nettopp startet opp. Sammen med «høvdingen»i Hugaasgruppen Roar Aarhaug var undertegnede på en kort visitt på Gjøvik denne uka for å se at utgraving av tomten hadde startet med et lokalt grave firma 😀👍👌